Bedste vippeserum i 2022? Din guide om øjenvippe serum for lange og smukke vipper

 

På udkig efter vippeserum eller øjenvippe serum til dine bryn?

Interesseret i at opnå op til 85% længere, 53% tykkere og 43% tættere vipper?

Den øjenvippeserum du finder her er med dokumenteret effekt eller en 100% pengene retur garanti.

Mere end 14.000 testimonials (anbefalinger) på instagram gør dette produkt helt unikt!

Sådan vokser du dine øjenvipper virkelig, virkelig lange med vippeserum

Ser dine øjenvipper lidt triste eller afstumpede ud? Stirre du misundeligt på enhver pige der kommer forbi med de mest misundelsesværdige lange bedårende barbie øjne?

Velkommen I klubben, du er ikke den eneste. Hvis du allerede har prøvet alle de forlængede mascaraer, øjenvippeforlængelser og vippelifter, er du muligvis klar til at komme ind til roden af problemet og finde ud af, hvordan du rent faktisk får dine øjenvipper til at vokse sig naturligt lange uden brug af extensions og andre falske remedier.

Måske har du allerede hørt om de populære vippe serum som får dine vipper til at vokse helt ustyrligt, enhver piges drøm! Disse vippe serum fungerer nærmest som ren magi! Effekten er fuldstændigt magisk og umiddelbart vil du måske tro at dette bare er endnu en gang salgslir. Men for din egen skyld håber vi du vil lade tvivlen komme dig til gode!

Men inden du kaster dig over det hav af vippeserum der i øjeblikket er tilgængelig på markedet, skal du overveje et par meget vigtige faktorer (vi taler trods alt om dine dyrebare øjne).

Hvor lang tid tager det at vokse dine øjenvipper?

Inden vi kommer ind til kernen, hvordan man får ekstra lange øjenvipper, lad os se på det grundlæggende, som du måske ikke lige tænker over. Øjenvipper vokser ligesom alle andre hår på kroppen i vækst cyklusser som foregår i 3 faser: catagen (hvilefase), telogen (afgivelsesfase) og anagen (vækstfase).

Desværre bruger dine vipper det meste af deres tid på at slappe af og falde ud og ikke til at vokse. Effekten ved brug af Vippeserum har derfor nogle biologiske begrænsninger idet vippeserummet forlænger vækstfasen – men ikke væksthastigheden – til gengæld bliver vipperne både kraftigere og mere buet og øjenvippetab reduceres.

Men fordi du nok ligesom alle os andre, er utålmodig og ønsker, at dine øjenvipper skal forvandle sig til magiske Bambi vipper natten over, kan du glæde dig over at du efter en indkøringsfase, på 3-4 måneders behandling, kan sikre dig naturlige lange, kraftige og mørke øjenvipper.

Øjenvippers vækst forgår ligesom dit hår i cyklusser

Du har ca. 90 til 150 øjenvipper på det øvre øjenlåg og 70 til 80 på det nedre øjenlåg. De vokser typisk lige under 1,3 cm i længden og har ”nerve sensorer” , der filtrerer alle fremmedlegemer væk fra øjet.

Anagen – Vækstfase
Vækst ca. 1,3 cm.
30-45 dage

Vektor -v
Hvilefase
Vækst og pigmentfarvning stopper
14 – 21 dage

Telogen –
Afgivelsesfase
Nye vippe hår begynder at vokse og skubbe eksisterende vipper hår ud
3-4 måneder
vækstfaser Vipper

Anagen
Anagen, den aktive vækst fase, varierer i længde fra person til person , men normal vokser den enkelte øjenvippe i 30 – 45 dage. Kun 40% af de øverste vipper og 15% af de nederste vipper er i aktiv vækst på samme tid.

Katagen
Den katagene fase er hvilefasen, der finder sted efter vækst fasen . I løbet af denne fase stopper væksten og pigment farvningen. Bunden af hårsækken begynder at skrumpe op mod overfladen af huden. Denne fase varer mellem to og tre uger.

Telogen
Telogen, afgivelse fase er den længste og varer i 3 til 4 måneder. Nye hår begynder at vokse fra folliklen – efterhånden som det nye vippe hår vokser vil det gamle vippe hår blive skuppet ud naturligt. Hver øjenvippe har sin egen vækstcyklus/tidsplan.

Er man uheldig og mister alle sine øjenvipper på én gang, for eksempel ved sygdom eller brandskade, vokser omkring 40% af øjenvipperne på det øvre øjenlåg og 15% af øjenvipperne på det nedre øjenlåg ud efter 30 til 45 dage. I sjældne tilfælde stopper væksten helt, også efter den normale cyklus, og i disse tilfælde bør man altid konsultere en specialist.

Hvordan kan jeg stimulere mine øjenvipper til at vokse?

Hvis du interesserer dig for højeffektiv kosmetiske produkter, har du måske hørt om et produkt kaldet Latisse fra USA – som er det eneste FDA godkendte øjenvippeserum på markedet. Latisse blev oprindeligt opdaget af læger som så at deres patienter i behandling for højt øjentryk (grå stær), pludselig voksede længere og kraftigere øjenvipper. Man fandt ud af at af hovedingredienserne i behandlingen, et aktiv kaldet bimatoprost, forlænger øjenvippernes vækstfase, forøger pigmentdannelsen og sikre et større antal vipper i samtidig vækstfase. Alt i alt flere vipper som er kraftigere, længere, tættere og mørkere.

Efter et par interaktioner og ingrediensforbedringer blev Latisse født ved hjælp af den aktive ingrediens bimatoprost til at hjælpe med at vokse dine eksisterende vipper og stimulere væksten af nye hår. Temmelig sejt, ikke? Den eneste lille hindring er, at Latisse kun er på recept, så du skal til en dermatolog eller læge for at få fat i produktet.

Hvilket nok vil få den opmærksomme læser til den næste tanke: Hvad med alle de tilfældige øjenvippeserums, jeg ser i artikler og på Instagram? Og ja, det er lige det …

Virker øjenvippe serum virkelig?

Ikke for at komplicere et emne, der allerede er kompliceret nok, men dette spørgsmål er et omdiskuteret emne. Hvis dine venner har brugt OTC(håndkøb)-vippeserum og ”sværger ”, de har fået længere, tykkere vipper, er det meget muligt, at de bruger et produkt, der indeholder en ingrediens, der kan sammenlignes med bimatoprost.

Der er nogle ikke-receptpligtige godkendte vippeserum, der indeholder lignende vækstingredienser, som bimatoprost.

Vippeserum

Men bare fordi du kan købe dem, betyder det ikke, at disse vippe serum er helt ufarlige at prøve. Som med enhver medicin er der bivirkninger, der skal tages i betragtning, før du påfører det rundt om øjet.

Er vippeserum sikkert?

Ja, nej og muligvis. Der er en god grund (ja, faktisk flere), til hvorfor du har brug for en recept når du skal anskaffe Vippeserum som Latisse; Det er et lægemiddel (mod højt øjentryk!), hvilket betyder, at din læge skal sørge for, at produktet ikke forstyrrer andet medicin, du indtager eller medicinen har en negativ bivirkning på dine øjne.

Og du har måske hørt nogle af alle disse rygter om, at nogens øjenfarve skifter ved brug af øjenvippeserum? Og ja, det er faktisk en risiko, hvis du bruger et serum med vækstingredienser. Hvis serummet kommer ind i øjet, kan personer med lysere øjne bemærke en ændring i farven på deres iris efter gentagne eksponeringer. Med andre ord kan din babyblå øjenfarve ende med at blive brun, hvis du ikke anvender produktet korrekt og omhyggeligt og kun på dine øvre vippelinje.

Andre risici: Et vækstserum kan også forårsage misfarvning af huden og/eller irritation og hævelse af øjenvippelåget. Som alle bivirkninger er det kun en risiko og de fleste mennesker kan bruge vippeserum uden problemer, men stadig er det en god påmindelse om altid at læse ingredienslisten og information omkring anvendelse grundigt inden brug af produktet. Ligeså vigtigt er det at sikre, at der er foretaget behørige test af produktet på velrenommerede laboratorier.

Tjek test af produktet!

Som almindelig forbruger kan det være problematisk at vide hvilke test der er nødvendige for at sikre at en vippe serum er sikker at anvende. I tilfælde med vippeserum som påføres din øjneomgivelser er det naturligvis vigtigt at produktet er testet af såvel en øjenlæge som en hudlæge – det vil sige de dermatologiskes, oftalmologiskes test skal være i orden.

Du bør samtidig sikre dig at der er foretaget de nødvendige effektivitets test, som bekræfter, at der er aktive ingredienser i formlen, som rent faktisk forlænger vækstfasen, styrker øjenvipperne og forhindrer øjenvippetab.

Nogle af de dokumenterede effektive og sikre Vippeserum kan du se herunder

og effekten efter 4 måneder tilsvarer effekten som oprindelig alene kunne opnåes ved brug af Latisse.

Virker øjenvippebalsam eller DIY-serum?

Et sikrere alternativ til et receptfrit vækstserum er en øjenvippebalsam. Disse fugtgivende formler indeholder typisk blødgørende ingredienser, der arbejder på at få dine eksisterende vipper til at se og føle sig sundere. ”Vippe-balsam” kan hjælpe med at styrke vipperne, forhindre dem i at falde ud eller forøge tykkelsen en smule, så de ser lidt tykkere ud, men ”Vippe-balsam” aktiverer ikke væksten.

Så alle de forskellige DIY hacks du måske ser på Facebook eller andre steder, der involverer kokosnød, citrus, olivenolier eller lignende vil ikke gøre mirakler, for væksten af dine vipper. Du vil maksimalt opnå ekstra glans og styrke til dine vipper.

Hvad skal jeg undgå, når jeg vokser mine øjenvipper?

Når du vokser dine vipper, skal du undgå alt, der kan stoppe vippe væksten eller beskadige vippe hårene. Du skal derfor undgå, alle de sædvanlige ting, der kan beskadige dine vipper, inklusive falske vipper, øjenvippebånd og naturligvis sørge for omhyggelig fjernelse af makeup – særligt mascara.

Du vil måske sige – what ? Falske øjenvipper kan være fristende at eksperimenterer med, mens du venter på vippe væksten, men fordi de er så tunge, kan de faktisk få vipperne til at gå i stykker eller endda falde ud, især når du fjerner dem. I mellemtiden kan man måske være overdreven aggressiv med en øjenvippebukker, men den kan også skade vipperne ved at forårsage brud og mekanisk traume for dine vipper.

Hvad angår manglende fjernelse af din makeup, kan nogle mennesker udvikle øjenlågsbetændelse omkring deres vipper, kaldet ”blepharitis” som, hvis det ikke behandles, kan forårsage pludselig og voldsom tab af dine dyrbare øjenvipper.

Er det muligt at vokse de naturlige lange Bambi vipper?

Vippeserum LONG4LASHES

Hvis du undgår falske vipper, skåner vippelinjen og fjerne din øjenmakeup hver aften, så ja, det er faktisk muligt at vokse længere vipper. Men du skal være konsekvent og tålmodig: Disse behandlinger tager måneder at arbejde med, og når du først stopper, gør væksten det også. Skal dine vipper forblive lange skal behandlingen vedligeholdes.

Hvordan anvender man øjenvippe serum?

Hvis du ønsker at få mest muligt ud af din øjenvippe behandling, er du nødt til at være systematisk. Brug ikke oliebaserede renseprodukter på vipperne, inden brug af vippeserum. Men herudover stilles der ikke mange krav –behandling er nem, hurtig og let at få indføjet i din daglige aften rutine!

Vask grundigt makeup og tør huden omkring øjnene. Påfør let Serummet på det øverste øjenlåg ved hjælp af medfølgende applikator. Nyd resultaterne og forfør dine omgivelser med dit magiske blik!

Efter det ønskede resultat er opnået vedligeholdes resultat ved behandling 2-3 gange ugentligt.
En typisk Vippe serum indeholder 3-5 ml serum som svarer til cirka 6-8 måneders daglig brug.

LONG4LASHES - NR. 1 indenfor vipper og bryn serum - anvendelse

Hvordan vælger jeg det rigtige vippeserum?

Da de forskellige vippeserum ramte markedet et par år tilbage, var alle temmelige skeptiske. Er Vippe Serum virkelig nødvendig eller er det bare endnu en forbigående døgnflue indenfor kosmetik? Men hvis du hører til nogle af dem der har prøvet disse Vippe Serum er du helt sikkert overbevist om at produktet er kommet for at blive.

De bedste vippeserum med rette ingredienssammensætning hjælper øjenvipperne med at vokse sig længere, tykkere og tættere end du nogensinde har oplevet før.

Der findes i dag et hav af vippeserum og du skal virkelig være forsigtigt når du træder ind i den jungle af vippe serum der i dag har ramt markedet. Er prisen på vippeserummet for god til at være sand kan du godt regne med at det er den.

Vippe serum der har undergået de nødvendig laboratorietest, herunder test udført af hud-, øjenlæge suppleret med effektivitetstest vil nødvendigvis være dyrere end de vippe serum der ikke har været igennem tilsvarende test.

Der er desværre også mange kopi produkter på markedet – så det kan være svært som forbruger at følge sig sikker i sit valg. Her er det at de mange SoMe platforme kan gøre en forskel. En måde at søge information og sikkerhed i valg af vippeserum er at slå brand-navnet op på eksempelvis instagram eller Facebook og se hvad der kommer frem.

Typisk vil brugere af vippe serum, der rent faktisk opnår de ønskede magiske øjenvipper uden tvivl dele deres fantaske resultat på de sociale medier til glæde for andre der søger at opnå de eftertragtede magiske lange og kraftige barbie vipper.

Hvad er det mest populære serum til øjenvipper med dokumenteret effekt?

En af de brands der har opnået flest post på SoMe platforme som samtidig har dokumenteret effektivitet, er LONG4LASHES, der af både danske og udenlandske skønhedsmedier og bloggere bliver fremhævet for sin effektivitet.

LONG4LASHES Vippeserum, har undergået de nødvendige test (dermatologiske, oftalmologiske og effektivitets test) og resultaterne efter fuld behandlingsperiode er ret overbevisende – vipperne blev op til 85% længere, 53% tykkere og 43% tættere.

Producenten af LONG4LASHES er så sikre på effektiviteten af Vippe serummet – og tilbyder derfor en 100% pengene tilbage garanti på produktet. Effektiviteten dokumenteres også af mere end 13.000+ testimonials på instagram, prøv blot at søge på #LONG4LASHES – det er overvældende hvor mange billeder der er at finde af kvinder med helt vildt lange og fantastiske øjenvipper.

LONG4LASHES er her medtaget som eksempel – grundet de overbevisende mange posts på instagram. Søger man andre brands, tilgængelig i matas, ex. Neulash vil man lige nu kunne finde omkring 4.000 post på instagram. M2 beaute får tilsvarende 7.800 posts, mens Lashfood får 6.300 post. Kig på billederne, læs kommentarerne – her vil du fra kundens kommentarer kunne vurdere om vippe serummet lever op til dine forventninger.

 

Resultater, kommentarer mm fra brugere af øjenvippe serum!
Kvinder hævder, at øjenvippeserum forvandler deres vipper og dokumenterer deres resultater online for at bevise det.

#LONG4LASHES Mere end 13.000 hits på instagram – testimonials, før & efter billeder etc.

Vippeserum

Se også anmeldelser på Facebook

Lonea
”Fantastisk produkt med formidabel virkning … aldrig har jeg haft så lange vipper! Dette produkt det virker”

Dicte
” Et produkt der holder hvad den lover”

Nina
”Jeg har prøvet nærmest alle serums til vipperne. En virkede inden de lavede den om. Men så prøvede jeg long4lashes og må sige jeg er glad. Den virker på mig! Og så er prisen fantastisk. Så tak”

Der er mange test af de forskellige vippeserum og efterfølgende kommentarer giver et godt indblik i hvad du som kunde oplever ved brug af vippeserum;

Anna Rosa, 28 år

Jeg bruger serummet hver aften, inden jeg går i seng. Det er let at bruge, men hvis jeg er kommet til at bruge for meget, så det er kommet i øjet, kan det dog godt svie lidt.

Hvornår begyndte du at se et resultat?
Jeg begyndte at se resultater efter cirka to måneder, og det var især
de yderste øjenvipper, der først blev lange. Jeg har fået komplimenter for mine lange øjenvipper, når jeg har haft makeup på, men faktisk føler jeg slet ikke samme behov for at bruge mascara til hverdag længere.

vippe serum effekt Vippeserum

Andrea,19 år
Jeg bruger serummet på ny renset hud hver aften, inden jeg går i seng. Jeg lægger det langs de øverste vipper akkurat som en flydende eyeliner.

Hvornår begyndte du at se et resultat?
Allerede efter fire uger kunne jeg se tydelige resultater – især når jeg har mascara på, da mine vipper er ret lyse fra naturens side. For et par år siden brugte jeg et andet vippe- serum, som desværre gav mig røde mærker på øjenlåget. Derfor var jeg lidt bekymret for, om det samme ville ske med Long4Lashes, men det var heldigvis ikke tilfældet.

Vippeserum Vippeserum

Se SKØN’s test LONG4LASHES Gold Vippe serum her.

Lange Øjenvipper med vippeserum – cost contra benefit!

Hvis du som så mange andre søger at få magiske lange og kraftige øjenvipper, har du et par muligheder.

➡️ Den første mulighed er at du naturligt har fantastiske vipper, og du derfor blot kan nøjes med at købe den bedste mascara på markedet. Dette vil koste dig omkring 50- 100 kr. om måneden. Hvis det er dig, kan du stoppe læsning her. Tillykke!

➡️ Den anden mulighed er at gøre dine egne vipper naturlige lange. Det er her en god øjenvippe serum kommer ind i billedet. Vippe serum virker fantastisk – men du skal være lidt tålmodig det tager ca. 3-4 måneder før det magiske arbejde er fuldendt.

Nødvendige materialer: ex. Vippeserum fra 395 -1.149 kr., som holder til 6-8 måneders behandling – dvs. Omkring 63-149 kr. om måneden

➡️ Den tredje mulighed er at anvende falske øjenvipper, og her har vi 2 muligheder: Du kan enten anvende dine falske øjenvipper hver dag ved hjælp af en strimmel vipper du køber på apoteket eller hos matas.

Nødvendige materialer: vipper, vippe lim, cirka to minutter hver morgen, pris, omkring 120-150 kr. hver måned,

eller du kan få dem påsat en gang om måneden med professionel hjælp

Nødvendige materialer: en professionel, to dræbende timer med dine øjne lukkede, ca. 800 kr. månedligt.
På trods af den prismæssige fordel – hvor øjenvippe serummet helt klart er vinder sammen med kunstige vipper i en bane fra Matas– er kunstige øjenvipper påsat med professionel hjælp voldsomt populære, og måske skyldes dette at øjenvippe serummet trods alt endnu ikke er så kendt.

Øjenvippe extensions eller VippeSerum!

Udover effektive mascaraer er der 2 helt overordnede måder til at opnå de eftertragtede lange, kraftige og velformet øjenvipper:

1. Øjenvippe extensions – hvor resultat er instant
2. Øjenvippe serum, som stimulere øjenvippe væksten og resultatet mere langsigtede.

Der er rigtigt mange, der vælger at få lavet flotte eyelash extension. Det er jo en hurtig løsning, men selvfølgelig kunstig. Hvorimod øjenvippe serum er mere langsigtede; men er du tålmodig får du samme effekt blot er det dine egne øjenvipper.

Fordele og ulemper ved øjenvippe extensions?

Ved eyelash extensions får man påsat falske vipper, enten i form af Singel lashes eller Multible Lashes. Vipperne påsættes én for én eller i buketter med lim. Resultatet er instant.
Fordelen ved øjenvippe extensions er, at man helt slipper for at bruge mascara samt vippebukker.

Ulempen er desværre at vippe extensions kun holder i ca. 3 uger, hvorefter de skal henholdsvis ”fyldes op” eller udskiftes, hvilket er en bekostelig affære.

En anden ulempe opstår når du skal have fjernet dine øjenvippe extensions – hvad enten du gør det selv eller en professionel gør det – så ryger der temmelig ofte en større portion af dine egne naturlige vipper med af. Øjenvipperne kommer tilbage igen, men det kan tage op til flere måneder.

Umiddelbart har extensions derfor også kun deres berettigelse, hvis du beslutter dig for at ville have øjenvippe extensions i en længere periode og få dem påfyldt dem igen og igen – altså hver 3 uge.
Kunstige øjenvipper ser fantastiske ud men man skal være klar på at ens egne vipper kan blive hårdt medtaget.

De forbundne risici kan yderligere være:
• Allergiske reaktioner – Den lim, der bliver brugt til kunstige øjenvipper, kommer med en ikke ubetydelig risiko for allergiske reaktioner. Det er selvfølgelig langt fra alle, der får det, men det er bestemt ikke nogen ualmindelig reaktion.

• Egne vipper der falder ud – Der er en relativ stor risiko for, at det går ud over dine egne vipper – uanset valg af vippe teknikker og materialer.

Hvis du hører til dem som har oplevet de nævnte risici; kunstige vipper der falder af og knækker, dine egne øjenvipper efterladt med tydelige huller mellem vipperne og de der mirakuløst var tilbage, var knækkede så hører du måske til dem der bør læse videre her.

De vippeserum der i dag er tilgængelig – kan ligesom de kunstige vipper- give Bambi lange øjenvipper og det er ikke unormalt at folk spørger om de er kunstige – og her er det jo rigtigt dejligt at kunne sige at ”det er mine helt egne”.

vippeserum

Fordele og ulemper ved øjenvippe serum
Det aktive øjenvippe serum stimulerer vipperødderne og virker forlængende på vippernes vækstfase. Vipperne vil, ved valg af rette serum, vokse sig længere, tættere, mørkere og mere buede og dermed give dig de eftertragtede lange, tætte og naturlige øjenvipper.

Serummet anvendes dagligt, om aftenen efter du har renset din makeup. Serummet påføres langs vippekanten på de øverste øjenvipper og du kan selv gøre det derhjemme. Det er meget lidt tid, du bruger, i forhold til den store effekt, der opnås.

Fordelen er at dine øjenvipper bliver naturligt lange på trods af at mange vil tro de er kunstige – øjenvippe extensions.

Ulempen er at du skal være mere tålmodig da de første synlige resultater typisk først ses efter 4-6 uger. Samtidig skal man også være opmærksom på, at effekten stopper hvis man stopper med at bruge serummet. Vipperne har, ligesom vores hår en naturlig udskiftning. De nye lange vipper vil derfor naturligt falde af på et tidspunkt.

Vælges denne metode bør behandlingen fortsættes, så længe resultatet ønskes opretholdt. Det er nemt og hurtigt at få indarbejdet behandlingen i sin daglige aften rutine og når resultatet først er opnået, kan behandlingen reduceres til 2-3 gange ugentligt.