Hvem er cosmage?

Vores produkter lanceres af Galaxa Pharma, som er en GDP Certificeret pharmaceutisk distributør fokuseret på kosmetiske produkter indeholdende aktive ingredienser som vigtigt alternativ til kosmetisk invasive behandlinger. Galaxa Pharma er dedikeret til fremme af naturlig og autentisk skønhed, sundhed og velvære og alle produkter er baseret på dokumenterbart synlige og overbevisende resultater.

Kontakt

Vi vil altid gerne hjælpe og vejlede dig ved spørgsmål.

Vores produkter

Vi bliver hele tiden inspireret af naturen. Vores produkter er alle identificeret ud fra planternes helbredende egenskaber, hvor ekstrakter udnyttes til fremstilling af innovative produkter, der er yderst effektive. Resultatet er højeffektive kosmetiske produkter med aktive ingredienser, som optimerer den naturlige skønhed og garanterer en hurtig og vedvarende, synlig forbedring!

Uanset hvilket cosmage-produkt du vælger, kan du stole på, at det kun indeholder ingredienser, hvis effektivitet og kompatibilitet er blevet testet og påvist i velrenommerede, langsigtede studier.

Vores mission

Vores mission er “Real You”.  Vi vil hjælpe med at bringe din naturlige skønhed frem og understrege dine flotteste træk. Vores mål er, at din naturlige skønhed vinder – ingen unaturlige eller invasive indgreb –  du skal elske dig selv som den person, du er!

Alle vores produkter er effektive og innovative, skabt til kvinder og mænd, der værdsætter den højeste kvalitet og søger de bedste løsninger.

Vores produkter er Dermatologisk og oftalmologisk testet under tilsyn af en hudlæge, allergolog og øjenlæge, og indeholder ingen parabener eller mikroplasktik partikler og er ikke testet på dyr.

 

SIKKERHED

Vi sørger for, at vores produkter er sikre at anvende og foretager løbende laboratorieundersøgelser for at undgå eventuelle bivirkninger og allergiske reaktioner.

TILLID

Vi sikrer, at hele fremstillings- og distributionsprocessen følger de meget strenge kvalitetskrav under GDP så produkterne kan leve op til dine forventninger.

TEST

Alle vores produktserier er ikke alene ekstremt effektive men også helt sikre. Alle serier har gennemgået strenge test og claims er dokumenteret i test.