Mascara Guide 2022: Sådan vælger du den bedste af slagsen!

Kosmetik verden kan være en sand jungle at navigere i, specielt når det gælder om at finde en god mascara, som for de fleste er en helt uundværlig del make-up rutinen, uafhængig af om du ønsker en dramatisk volume mascara eller en mascara som separerer og giver længere vipper.
Derfor ønsker vi hos Cosmage at gøre det hele simpelt og guide dig igennem junglen så du kan finde >the best mascara of all time< for netop dig, og forhåbentlig aldrig igen skal bekymre dig om en mascara som klumper, irriterer, drysser og giver panda-øjne i stedet for bambiøjne.

Test dig selv: 3 ting du skal tænke over før du køber din mascara

1) Hvilken effekt vil du opnå?

Den allerførste overvejelse du skal gøre dig før du starter jagten på en ny mascara, er hvilken effekt du ønsker at opnå.
Skal din mascara give dig naturligt look, intens lash-extension volume, synligt længere vipper, separerede vipper, være vandfast, give tykkere vipper eller noget helt syvende?
Én ting er dog sikker, resultatet som du ønsker at opnå, er altafgørende for hvilken mascara du skal vælge.

2) Gør mascarabørsten en forskel?

Svaret er JA!
Men det er dog indholdet af mascaraen som er mest afgørende for at sikre det perfekte resultat.
Ikke desto mindre har vi her hos Cosmage udvalgt 4 af de mest anvendte typer børster som vi mener gør den største forskel og håber at det vil hjælpe dig med at finde dit perfekte match!

 

a. Et stort børstehoved.

Børstehovedet giver en intens fylde og kraftige vipper for et dramatisk resultat – næsten lash-extension effekt.
Dog afgiver børsten mest farve af de fire forskellige børstehoveder og risikerer derfor at klumpe ved påføring af flere lag.

b. Det koniske børstehoved.

Skaber både volume og buede vipper foruden at nænsomt separere og adskille de enkelte vipper da børstehovedets kegleform kan anvendes fleksibelt til at fange selv de mindste øjenvipper – og kan give en 3-i-1 effekt.
Børstehovedet skaber ikke et dramatisk resultat i ét lag, men flere lag kan derimod opbygges til at skabe et mere intens look.

c. Det slanke børstehoved.

Er skabt til at kreere et naturligt og underspillet look hvor vipperne fremstår forlænget, da det slanke børstehoved kan nå fra rod til spidsen af vipperne med et ultra tyndt lag af mascara.
Et slankt børstehoved er derfor ikke anvendeligt til at skabe et statement look, og kræver mere støtte fra en øjenvippe-bukker end de resterende børstehoveder.
Dog formår det slanke børstehoved også at separere vipperne.

d. Det buede børstehoved.

Som du helt sikkert allerede har gættet, så ligger det buede børstehoveds effekt i navnet da den unikke facon formår at bue og forme vipperne.
Samtidig sørger det buede børstehoved for at komme helt tæt på øjenvippekanten for at sikre en ensartet dækning.
Dog formår børstehovedet ikke i samme grad at skabe separation, fylde og længde som de andre børstehoveder.

3) Kemi – Er ingredienserne skadelige?

Makeup skuffe

De sidste mange år er vi alle blevet gjort opmærksomme på de manipulerede photoshop-reklamer og brug af skadelige kemikalier indenfor beauty-industrien.
Og det er en praksis som Cosmage tager meget stor afstand fra, da vi ikke mener at man skal ”lide for skønheden”, men tværtimod opnå en større sundhed, nydelse og livskvalitet igennem skønhedsprodukter.
Dette er også grunden til at alle vores make-up produkter er både dermatologisk- og oftalmologisk testet, hvilket indebærer at vores produktet er udviklet i samarbejde med en hudlæge-allergolog samt øjenlæge, da dette er den eneste måde man kan klinisk bevise at produkter er uden kemi, allergivenlige og egnet til en sensitiv hud.
Dermatologisk test er som du uden tvivl ved, blevet mere og mere udbredt, dog er oftalmologisk test meget vigtigt for et produkt som mascara, da det på denne måde er tilpasset ikke alene sensitiv hud men også følsomme øjne og kontaktlinse-brugere.
Det er også vigtigt at huske at selvom et produkt lever op til at være vegansk eller cruelty-free og dermed ikke benytter sig af dyreforsøg, så kan ingredienserne i produkterne stadigvæk fremkalde allergiske reaktioner og være skadelige.

Den nyeste beauty trend: Bæredygtighed – Hvordan kan den hjælpe dig?

Hvis du følger danske- og internationale beauty blogs og magasiner har du helt sikkert ikke kunne undgå at bemærke at makeupartisterne ofte benytter et hav af forskellige produkter, og ofte flere mascaraer for at kreere den helt perfekte øjenmakeup ligegyldigt om der er tale om naturligt ”no-makeup” look eller intense smokey eyes.COSMAGE -antiage og kosmetiske produkter hud og hår

Men i forsøget på at efterligne de flotte looks ender vi op med et hav af produkter derhjemme som mister deres effekt og blive for gamle inden vi når at få brugt dem op.

Ikke alene optager de mange produkter generende meget plads i vores skuffer og skabe, men det er også decideret økonomisk tåbelig forbrugsvane.

Derudover passer forbrugsvanen slet ikke ind i den mere og mere bæredygtige livsstil som mange af os bekymrer os om og gør vores bedste på at følge.

Derfor er det meget vigtigt at du overvejer om dit næste make-up køb bare skal have én funktioner? Eller om du aktivt skal prioritere at finde et produkt som kan løse flere at dine problemer samtidig, både får dig selv, miljøet og pengepungens skyld.

Den bedste mascara for den kritiske forbruger?

Fremtiden kræver at kosmetikbranchen skifter fokus fra kvantitet til kvalitet og gør det muligt for os at træffe det rigtige valg.
Derfor har vi hos Cosmage fundet den ultimative mascara –LONG4LASHES Enhancing Mascara– som er fuldstændig kompromisløs – og den er heldigvis på TILBUD NU HER eller find den i din lokale Matas!

Foruden at være både dermatologisk- og oftalmologisk testet ligesom resten af Cosmages make-up produkter, så indeholder mascaraen en hel unik formel som ikke kun får vipperne til at syne længere, men ligesom et vippeserum aktivt gør dine vipper længere og kraftigere.

LONG4LASHES Enhancing Mascara indeholder nemlig biotin og silica som forstærker, fugter og stimulerer vippernes vækst, en klinisk sikker proces som vi har beskrevet i detaljer i vores blog om vippeserum her, hvis du ønsker at læse mere om de mange fordele ved de aktive ingredienser.

Dette gør LONG4LASHES til den bedste mascara for alle som ønsker at pleje og forbedre deres vipper 24/7, men i specielt for alle os som godt kan gå hen og glemme de små gøremål i en travl hverdag, f.eks. at påføre vippeserum.

De aktive ingredienser

Udover at LONG4LASHES er et af de få produkter på HELE markedet som det er klinisk bevist at give lange kraftige vipper (se vores vippeserum blog), så indeholder LONG4LASHES Enhancing Mascara også hyaluronsyre som du kender fra mange apoteker produkter, da syren understøtter vippernes sunde udseende og gør dem mere skinnende tilsammen med provitamin B5.

Samtidig indeholder mascaraen også carnaubavoks, som er udvundet fra palmeblade til at fremhæve strukturen i vipperne.
Alle disse ingredienser er udvalgt for at skabe en mascara som har alle fordelene ved en vandfast mascara, altså at den er modstandsdygtig overfor sved, høj luftfugtighed og tårer, men samtidig nemt kan fjernes med vand højere end 39 grader, så du undgår at skulle benytte dig af skadelig og olieret make-up fjerner.

Resultatet: Hvilken effekt giver mascaraen?

LONG4LASHES nr. 1 indenfor vippe og bryn forlængelse

Som du ved, er det ingredienserne som skaber resultatet imens den rigtige mascarabørste understøtter formlen, derfor er designet af LONG4LASHES Enhancing Mascara også meget overvejet så man få mest muligt ud af de dyrebare ingredienser.Derfor har mascaraen et konisk børstehoved, da denne type giver den såkaldte 3-i-1 effekt.

Det helt fantastiske er dog, at sat sammen med ingredienserne biotin og silica som skaber længere og kraftigere vipper, så giver mascaraen en 4-i-1 effekt da den både, separerer vipper, skaber volumen, buer and forlænger vipperne!


Og hvis man ønsker en 5. dimension – en mere dramatisk effekt – så skal du bare bygge dit look op med flere lag mascara.
På denne måde så undgår du at falde i forbrugerfælden om at skulle investere i flere forskellige produkter som bare hober sig op, bliver for gammelt og skader miljøet unødvendigt, når du medLONG4LASHES Enhancing Mascara med sikkerhed kan skabe det perfekte look, helt kompromisløst.