Black Friday

Der er nok efterhånden ingen der er i tvivl om, hvorfor Black Friday er værd at holde øje med! Det nemlig dagen, hvor du kan sikre dig årets skarpeste priser og finde de mest vanvittige tilbud– og så er det samtidig din mulighed for at spare masser af penge på årets julegaveindkøb.

I år falder Black Friday på fredag 26/11.

Men her op cosmage tager vi forskud på glæderne og har allerede nu åbnet for Black Friday-festen.  Du vil hele ugen kunne shoppe vores produkter, med store rabatter og vilde priser. Vi vil hver dag frigive ekstraordinærer tilbud, som kun varer den ene dag.  Tilbuddene frigives her op siden.

Glæd dig selv eller køb julegaven allerede nu. Men skynd dig – De ekstraordinære tilbud gælder KUN i dag.

Black Friday er slut, men se vores aktuelle tilbud herunder

Hvad er Black Friday?

Man kan uden at overdrive godt sige at Black Friday er en af de største udsalgsdage overhovedet, udover at være startskuddet på julesalget er den kendt for at man denne dag kan finde nogle helt vanvittig gode priser, som kun fås denne ene dag. Både webshops og detailhandlere er hoppet med på vognen – og det gælder naturligvis også cosmage.dk.

Hvad er historien bag Black Friday?

Black Friday stammer som mange andre danske mærkedage fra USA hvor enkelte butikker i 1960’erne, begyndte at holde længere åben end normalt, og samtidig nedsatte priserne markant. Dette tiltag blev der naturligvis vel-modtaget og konceptet er siden blevet så forankret i den amerikanske detailhandel, at den nu 20 år senere, tilnærmelsesvis er blevet en helligdag i USA. Siden har resten verden fulgt trop – herunder Danmark – som naturligvis giver anledning til travlhed både offline og online.  Begrebet ”black” opstår da der ved sådanne prisreduktioner er  ”sort af mennesker” og deraf udtrykket – Black Friday.

Et væld af fantastiske tilbud og vanvittige priser

I USA er kommer handlen på denne ene dag op på et svimlende højt beløb, hele 50-60 milliarder på denne ene dag. Dette beløb er blevet højere og højere, så det er helt naturligt at resten af verden følger trop.  I Danmark, er handlen naturligvis ikke lige så høj; men løber alligevel helt op på  1 milliard kroner –på denne dag.

Tilbuddene på cosmage.dk er både mange og stærke i alle kategorier og vi anbefaler derfor at holde rigtig godt øje med dine favoritprodukter.  Vi kører med vanvittige tilbud – men tilbuddene gælder kun så længe lager haves.

Følg med i vores nyhedsbrev eller Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, som vi sender til dig i tiden op til Black Friday. Heri kan du få et indblik i hvilke tilbud, vi kommer til at få til årets vildeste shopping-dag. Du kan også følge med på vores Facebook-side.