LIFT4SKIN - SYN-AKE - reducerer rynker med op til 41%, synlig opstamning af huden

Lift4skin - rynke reducerende behandling

LIFT4SKIN er baseret på den nyeste, banebrydende udvikling indenfor hudplejevidenskab, hvor replikation af giften fra den Kongelige Tempelslange anvendes i kampen mod aldrende hud og rynker. Den stærke effekt i LIFT4SKIN kommer fra den eksklusive peptid SYN®-AKE som i kombination med et patetenteret anti-aging kompleks, Dermaligence, reducerer rynker, genskaber hudens ungdommelige glød, spændstighed og efterlader huden glat og silkeblød.

Hvad gør SYN-AKE for din hud?

SYN®-AKE er en syntetisk peptid, som efterligner aktiviteten af et aktiv som findes i giften på Tempel slangen. Hvor tempel slangen lammer sit bytte er aktiviteten i SYN-AKE dæmpet og anvendes i stedet til at udglatte og forebygge rynker ved at hæmme muskel sammentrækninger. SYN®-AKE forbygger og udjævner rynker og efterlader huden fast og spændstig.

Virkning

LIFT4SKIN – Reducer dine smilerynker med “Slangegift”!

LIFT4SKIN inspireret af Tempel slangens gift, reducerer rynker og giver et øjeblikkeligt boost til hudens udstråling, fasthed og spændstighed. Effekten kommer fra det patenterede peptid SYN®-AKE som replikerer slangegiftens lammende effekt til at hæmme og regulerer muskel- og ansigtssammentrækninger. I kombination med opstrammende og revitaliserende aktiver genskabes hudens ungdommelige fasthed/glød og huden udglattes på få sekunder.

COSMAGE - -antiage og kosmetiske produkter hud og hår

Hvad er SYN®-AKE og hvordan virker det i LIFT4SKIN

SYN®-AKE en syntetisk form af Tempel slangens gift, men uden det dødbringende udfald som den virkelige slangegift ofte afstedkommer. SYN®-AKE har ligesom Botox en lammende effekt på din hud – og når huden er lammet forsvinder rynker, fine linjer og smilerynker.
Du kan i realiteten anvende SYN®-AKE i sin rene form men den fulde virkning af den ”magiske peptid” opnås i LIFT4SKIN ved kombinationen af hurtigvirkende oxygenbærer;

Hydroviton Plus:
Et fugtgivende ingrediens kompleks, bestående af hyaluronsyre, saccharide forbindelser af vegetabilsk oprindelse
samt glycerin og allantoin, som giver huden en dyb fugtgivende og langvarig blødhed.

Dermaligence:
Et patenteret anti-aging beskyttelseskompleks der regenerer og genopbygger kollagen og giver beskyttelse mod
udefra kommende faktorer.

SYN®-AKE – Kosmetiske funktioner:

 • Muskelafslapnings peptid(mnAChR) reducerer mimik rynker øjeblikkelig
 • Blokerende peptid (Na+) dæmper muskel celle sammentrækninger
 • Alder-trodsende effekt; særlig effektiv mod mimik linjer
 • Intensiv rynke udjævning og forebyggende pleje

Med den maksimale koncentration af SYN®-AKE i kombination med hurtigvirkende oxygenbærer, vil LIFT4SKIN

 • Reetablere og vedligeholde kollagenens effektivitet
 • Genskabe hudens elasticitet,
 • Reducerer og forebygger rynker og sammentrækninger
 • Efterlade din hud strålende, fast og glansfuld

LIFT4SKIN er et sikkert, effektivt og smertefrit kosmetisk alternativ til kontroversielt anderkendte muskelafslappende anti-age behandlinger -såsom invasive indgreb og Botox-behandlinger!

 1. De aktive ingredienser begynder at virke på huden og kollagen.
 2. Kollagen restitueres og elasticiteten i huden genetableres, rynker og ujævnheder i huden udglattes.

Umiddelbart efter at cremen er absorberet i huden opleves op til 31% reducerede rynker, stigende til 41% efter to timer. Muskelsammentrækninger reduceres med helt op til 82%. Virkningerne aftager med tiden, men det har vist sig at serummet fortsætter med at arbejde i op til fire dage.

Anvendelse

Behandling med LIFT4SKIN tilsvarer dine normale hudpleje rutiner

LIFT4SKIN serien består af dag – og natcreme, creme og den særlige Snake Serum Youth.

Natcreme:
Påføres hver aften på rengjort ansigt (undgå øjneområde), nakke og halslinje.

Dagcreme:
Påføres hver morgen på rentgjort ansigt (undgå øjneområde), nakke og halslinje.

Øjencreme:
Påføres hver morgen på rentgjort ansigt på øjneområde.

Snake Serum:
Før anvendelse af dag- og natcreme maseres Serummet forsigtigt ind på rengjort ansigt (undgå øjenområdet), nakke og halslinje. Når Serummet er absorberet påføres din almindelige øjen, dag- eller natcreme.

Sørg for kontinuerlig anvendelse. Langsigtede resultater kommer fra langvarig brug. Alle produkter i LIFT4SKIN serien kan anvendes alene men den optimale effekt opnås ved samtidig brug af de øvrige produkter i serien.

Forskning test

LIFT4SKIN er baseret på den seneste forskning i Tempelslangens gift, hvor giftens lammende effekt er overført til kosmetisk anvendelse i form af et Tripetid kaldet SYN®-AKE. Hvor den virkelige Tempel slanges gift lammer sit bytte er aktiviteten i SYN®-AKE dæmpet og anvendes i stedet til at korrigerer aldrende hud og rynker. Det er et sikker, effektiv og smertefrit kosmetisk alternativ til kontroversielt anderkendte muskelafslappende anti-age behandlinger som oftest inkluderer invasive og kirurgiske indgreb.

SYN®-AKE Kosmetiske funktioner

 • Muskelafslapnings peptid(mnAChR) reducerer mimik rynker øjeblikkelig
 • Blokerende peptid (Na+) dæmper muskel celle sammentrækninger
 • Alder-trodsende effekt; særlig effektiv mod mimik linjer
 • Intensiv rynke udjævning og forebyggende pleje
 • Reducerer rynker i panden med op til 52%
 • Reducerer øjenrynker med op til 24%
 • Reducerer rynker med op til 82% for muskelsammentrækning
 • Effektivt bekræftet i tests
 • Forårsager ikke irretation og allergier

Effektivitet og sikkerhed bekræftet i test

LIFT4SKIN har gennemgået strenge effektivitets og sikkerheds tests, som alle bekræftede, at de aktive stoffer i formlen reducerer rynker, inhiberer muskelsammentrækninger samt regenerer og giver fugt til huden. Testresultaterne fra 30 kvinder med og uden allergi og skin lidelser i aldersgruppen 35-55 år er som følger:
Dermatologisk, Oftalmologisk og Effektivitets test – efter fuld testperiode på 4 uger:

 • Reduktion af rynker:
  • I pande område op til 41%;
  • I øjen område op til 24%;
  • I nasale område op til 30%.
 • 93% Observerede udjævning af struktur i huden – løft effekt, forbedre elasticitet og fleksibilitet – forbedret ansigtets konturer og samlet bedre tilstand i huden
 • 87% mente at ansigtets huden synede mere udhvilet, afslappet og frem for alt forynget.
 • 97% Observerede en mere stålende teint og mere glans.

I testgruppen var der ingen bivirkninger eller allergiske reaktioner

“LIFT4SKIN er et sikkert præparat, der regenererer huden, reducerer rynker og giver en glattere, fastere og mere glansfuld ansigtshud. Præparatet forårsager ikke irritation eller allergiske reaktioner. LIFT4SKIN opfylder alle kravene fra dermatologer og Oftalmologer vedr. sikkerhed, og især kundernes forventninger.”

Konklusion af test fortaget af:
Adam A. Wroński MD. PhD Dermatolog
Aleksander Wroński MD. PhD Dermatolog
Maciej Walkowiak, MD Oftalmolog

Resultater

Hvilket resultat kan du forvente?

Når du forsøger at komme i form, ved du, at det vil tage flere uger og endda måneder at se resultaterne. Med rynker på og opstramning af ansigtshuden sker det samme. RESULTATERNE kan tage op til 4 uger * før de er synlige.

LIFT4SKIN er baseret på den seneste forskning i Tempelslangens gift, hvor giftens lammende effekt er overført til kosmetisk anvendelse i form af et Tripetid kaldet SYN®-AKE. Hvor den virkelige Tempel slanges gift lammer sit bytte er aktiviteten i SYN®-AKE dæmpet og anvendes i stedet til at korrigerer aldrende hud og rynker.

Formlen bag LIFT4SKIN er testet og dokumenteret og leverer det få andre cremer kan: systematiske, langsigtet og synlige resultater;

 • Reducerer og forebygger rynker ved at inhibere muskelsammentrækninger
 • Efterlader huden glat og silkeblød
 • Øjeblikkelig effekt -82% mindre muskel sammentrækning efter 2 timer!
 • Langvarig virkning

Der kan ikke gives en endegyldig liste over resultater fra din behandling med LIFT4SKIN da disse afhænger af din hud og alder. Vi har herunder medtaget typiske resultater som du kan forvente at opnå.

1. ”mini ansigts-løftning”
Du vil indenfor en måned bemærke formindsket synlighed af rynker, mærkbart hudløft samt en opstramning- og udglatningseffekt af huden på ansigt og hals. Effekten kommer fra SYN®-AKE som i kombination med hurtigvirkende oxygenbærende giver en rynke- og mimik reducerende effekt, restaurering af aldrende ansigtshud og yderligere tegn på ældning af din ansigtshud udskydes.

2. Fjerner rynker
Effekten fra SYN®-AKE kommer bl.a. til udtryk gennem en reduktion af dine rynker og fine linjer på ansigt og hals. Huden udglattes på få sekunder og effekten til svarer den effekt som man kender fra traditionelle anti-aging INDGREB!

Kliniske forsøg med 4% SYN®-AKE og hjælp fra 30 frivillige i 28 dage, med påføring af produktet 2 gange dagligt, har vist, at LIFT4SKIN:

 • Reducerer rynker i panden med op til 41%.
 • Reducerer kragetæer med op til 24%
 • Reducerer rynker med op til 82% for muskelsammentrækning.

3. Fantastisk anti aging ingredienser
Der er i LIFT4SKIN en række af effektive ingredienser, der i kombination giver den maksimale effekt og foryngelse af huden.

4. Dramatisk hud reparation
Du vil opleve at din hud bliver silkeblød umiddelbart efter påførelsen og generelt føles sundere og fastere. Vigtige vitaminer og antioxidanter anvendes til at lysne og forbedre din huds udseende. Dermaligence et patentanmeldt anti-aging system regenerer og styrker huden, alt imens det beskytter mod nedbrydningen af kollagen.

5. Udglatter huden
Du vil hurtigt opleve en dyb udglatning og udjævning af din hud på ansigt og hals. LIFT4SKIN indeholder specielt formuleret pleje & fugtighedsgivende komponenter som i kombinationen med SYN®-AKE hjælper med at holde din hud fast, glat, smidig, ungdommelig og elastisk.

6. Forebygger ældningstegn og beskytter mod udefra kommende belastning af huden
LIFT4SKIN anvender den nyeste viden indenfor topiske immun boostere, til at reducere de skadelige virkninger som tiden forårsager på din hud!

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvordan påføres LIFT4SKIN?

LONG4LASHES masseres forsigtigt ind på ansigt og hals med særlig vægt på områder med mimik linjer som huden mellem øjenbrynene, øje konturer, og smile rynker. Lad serummet blive absorberet af huden. LONG4LASHES påføres før fugtighedscreme om morgenen eller om aftenen. For at opnå synlige resultater anbefales serummet anvendt to gange dagligt i 28 dage.

Kan LIFT4SKIN anvendes af alle?

LIFT4SKIN er designet primært til kvinder, men kan også anvendes og gavne mænd. Serummet findes til normal/kombineret hud og til tør hud

Virker LIFT4SKIN på alle?

LIFT4SKIN virker på alle og kan anvendes af både kvinder og mænd.
Resultatet kan varierer da hud og rynker er individuelt betinget.

Hvad er det der gør LIFT4SKIN så effektiv

LIFT4SKIN indeholder det meget effektive peptid SYN®-AKE.  Peptiden replikerer Temple slangens gift.  Hvor den virkelige Tempel slanges gift lammer sit bytte er aktiviteten i SYN®-AKE dæmpet og anvendes i stedet til at korrigerer aldrende hud og rynker. Hurtigtvirkende oxygenbærere hjælper med at genskabe hudens ungdommelige og sunde strålende glød.

Hvad indeholder LIFT4SKIN?

 • SYN®-AKE: Glycerin, Aqua, Dipeptide Diaminobutyroyl, Benzylamide Diacetate
 • Hydroviton Plus: et fugtgivende ingrediens kompleks, bestående af hyaluronsyre, saccharide forbindelser af vegetabilsk oprindelse samt glycerin og allantoin, som giver huden en dyb fugtgivende og langvarig blødhed.
 • Dermaligence: et patenteret anti-aging beskyttelseskompleks der regenerer og genopbygger kollagen og giver beskyttelse mod udefra kommende faktorer.
 • Matterings effekter: som gør serummet til en perfekt base for makeup.

Er det sikkert at anvende LIFT4SKIN?

LIFT4SKIN er blevet testet dermatologisk og oftalmologisk. Test på 30 personer, med og uden allergier, har resulteret i et anti-age serum, hvis aktiv sammensætning er optimeret på såvel sikkerhed som effektivitet. I løbet af testene var der ingen forekomst af bivirkninger.

Hvornår observeres de først virkninger og hvordan bibeholdes de?

Serummet virker straks. Lift4Skin har en påvist virkning med op til 31% reduktion af rynker ved på førelsen stigende til 41% efter to timer. Virkningerne aftager med tiden, For at opnå synlige resultater anbefales serummet anvendt to gange dagligt i 28 dage. Opretholdes af resultatet sker ved forsat anvendelse af serummet.

Hvor lange tid holder LIFT4SKIN?

En pakke LIFT4SKIN indeholder 30 ml, som holder til 2 gange dagligt brug i 28 dage.  De opnåede resultater bibeholdes så længe behandlingen opretholdes.

Hvor effektiv er LIFT4SKIN i forhold til tilsvarende produkter på markedet?

LIFT4SKIN indeholder den højst tilladte SYN®-AKE dosering på 4%.   Sammen med hurtigvirkende oxygenbærende aktiver opnås den maksimale rynke- og mimik reducerende effekt, restaurering af aldrende ansigtshud og yderligere tegn på ældning udskydes.  Effekten og sikkerheden omkring LIFT4SKIN er unik.

Er LIFT4SKIN testet på dyr?

Vi elsker dyr og de har derfor naturligvis ikke været inddraget i hverken test eller udvikling af serummet.

Er der parabener og plastic partikler i Serummet?

Nej der er hverken parabener eller plastic partikler i Serummet.

Hvor lang tid tager levering?

Ordre i Danmark leveres indenfor 3 arbejdsdage.

Er det muligt at sende produktet til udlandet?

Selvfølgelig.  Skiftende tendenser og vores kunders krav har medført, at bestillinger leveres over hele verden.  I dette tilfælde vil leveringstiden blive forlænget.