golden ceramides ansigts behandling med 24k guld - 10 gange forøget effektivtet - opstrammer, udglatter og reducerer rynker

Golden Ceramides - Anti-age serie med 24K GULD

Golden Ceramides reducerer fine linjer, genopretter huden og reducerer mørke rande under øjene. Serien er inspireret af de antiage-virkninger du opnår fra kosmetisk ultralydsbehandling(sonophresis). 24K guld spiller genialt sammen med formlens intelligente fiberskade trackingsystem(INTGC3), hvor aktive komponenter; trækkes med ned i de dybere hudlag, genopretter kollagen fibre og hæmmer yderligere nedbrydning.

Hvad gør 24K guld for din hud?

24K guld bevirker, at huden fremstår synligt forbedret i form af udstråling, elasticitet og fasthed samt med reducerede rynker. 24 K guld sikrer endvidere at seriens øvrige aktiver, som bl.a. ceramider, hyaluronsyre og Lipid complex optages 10 gange mere effektivt så din hud effektivt genoprettes og efterlades glat, fast og med en ungdommelig glød. 24K guld fungerer desuden som en kraftig antioxidant, regenerer hudens celler, beskytter NDA og øger blodcirkulationen.

Virkning

Golden Ceramides er en prisvindende hudplejeserie

Golden Ceramides er en prisvindende hudplejeserie, inspireret af de antiage-virkninger du opnår fra kosmetisk ultralydsbehandling. 24K guld penetrerer huden i de dybere lag og et intelligent fiberskade trackingsystem (INTGC3) frigiver sekvenser af aktiver tilpasset de individuelle behov i netop din hud. Aktive ingredienser trækkes med ned i de dybere lag i huden for at genoprette kollagen fibre og hæmme yderligere nedbrydning. Golden Ceramides er guf for den modne hud, da indholdet af 24K guld sikrer at aktiverne i serien optages 10 gange mere effektivt, hvilket gør hudplejeserien ekstrem effektiv i genoprettelsen af din hud som efterlades glat, fast og med en ungdommelig glød.

Funktionerne bag det intelligent Fiberskade tracking (INTGC3)

Det intelligente fiberskade tracking system (INTGC3) i Golden Ceramides tilsvarer effekten af Sonophoresis, som er en metode som transporterer vitaminmolekyler gennem huden ved hjælp af lavfrekvente lydbølger for at hjælpe penetrationen af de ydre hudlag. Det intelligente fiberskade tracking system (INTGC3) i GOLDEN CERAMIDES, fungerer ved at leverer energi til de dybe, underliggende hudlag, hvor man normalt ville bruge plastikkirurgi for at opnå tilsvarende løft. Energien varmer punktvist de underliggende hudlag op, hvorved de med hjælp fra aktiviteterne fra 24K guld stimuleres til selv at danne frisk ny kollagen og styrke svage kollagene fibre.

Kollagene fibre fungerer som elastikker i huden, og når de styrkes og trækker sig sammen, opstrammes huden. Man kickstarter med andre ord sin hud til at stramme sig selv op.

Funktionerne bag 24K Guld i GOLDEN CERAMIDES

Indholdet af kosmetisk guld i Golden Ceramides aktiverer en effekt som til svarer den som normalt kun opnås ved anvendelse af lontophoresis, en metode som anvendes til medicinsk laserbehandling. Denne effekt, hjælper med øget forbedre optagelse af vitaminer og aktiver; og gør det samtidig muligt at penetrere de dyber hudlag. 24 K guld sikrer at aktiver, optages 10 gange mere effektivt. 24K guld fungerer desuden som en kraftig antioxidant, regenerer hudens celler, beskytter NDA og øger blodcirkulationen.

De seneste tests fra det prestigefyldte Skin Test Institute i Schweiz viste bemærkelsesværdige resultater ved anvendelse af 24K guld indenfor hudpleje. Guldet bevirker, at huden fremstår synligt forbedret i form af udstråling, elasticitet og fasthed. Endvidere reduceres tørre pletter og rynker. Overordnet blev følgende fordele observeret for guld I hudplejeprodukter;

 • hjælper huden til at forbedre og stimulere cirkulation
 • øger hudens udstråling og stimulerer dens celler
 • forsinker nedbrydning af kollagen
 • reducerer forekomst af fine linjer, rynker, solskader og pigmentering
 • hindrer tidlig ældning af huden ved bekæmpelse af de frie radikaler
 • giver huden en lysere teint
 • forbedrer hudens elasticitet
 • bekæmper acne og bruges til behandling af ardannelse ved at fremskynde helingsprocessen
 • udjævner rynker og opstrammer huden
 • lindrer inflammation
 • behandler misfarvning af huden

Anvendelse

Behandling med GOLDEN CERAMIDES tilsvarer din normale hudpleje rutiner

Golden Ceramides serien består af dag – og natcreme samt maske, Serum, Beauty Peals og en særlig Youth Eleksir.

Natcreme
Påføres hver aften på rengjort ansigt (undgå øjneområde), nakke og halslinje.

Dagcreme
Påføres hver morgen på rentgjort ansigt (undgå øjneområde), nakke og halslinje.

Maske
Masken anvendes når din hud har brugt for ekstra fugt og opstramning. Inden påførelse af din dag-eller natcreme påføres masken på rengjort ansigt (undgå øjenområdet), hals og halslinje. Lad masken virke i ca. 15 minutter og fjern eventuelt overskydende maske eller massér det ind i huden.

Beauty pearls
Åbn kapslen ved at dreje eller skære den på sit smalleste sted. Klem indholdet ud og påfør derefter serummet med fingerspidserne og massér det forsigtigt ind på rent ansigt og hals. Når serummet er absorberet, kan du anvende din normale dag- eller natcreme. Behandlingen fortsættes dagligt i en måned, hvorefter du vil opleve at din hud har fået genskabt sin ungdommelige glød, spændstighed og udstråling.

Rich rebuilding cream mask
Masken anvendes når din hud har brugt for ekstra fugt og opstramning. Inden påførelse af din dag-eller natcreme påføres masken på rengjort ansigt (undgå øjenområdet), hals og halslinje. Lad masking virke i ca. 15 minutter og fjern eventuelt overskydende maske eller massér det ind i huden.

Golden youth elixir
Før anvendelse af dag- og natcreme maseres eleksiren forsigtigt ind på rengjort ansigt (undgå øjenområdet), nakke og halslinje. Når eleksiren er absorberet påføres din almindelige dag- eller natcreme.

Alle produkter i GOLDEN CERAMIDES serien kan anvendes alene men den optimale effekt opnås ved samtidig brug af de øvrige produkter i serien.

Forskning og test

GOLDEN CERAMIDES er testet på førende laboratorier i Europa. I samtlige test der er udført har resultaterne været med positivt udfald. Testresultater efter 4 ugers behandling fra 60 kvinder, med og uden allergi og skin lidelser, i aldersgruppen 27-67 år er alle gengivet under det enkelte produkt. Du kan se den samlet kosmetisk vurdering herunder og den fulde test kan tilgås vi link under produkterne.

 

GOLDEN CERAMIDES Golden Youth Elixir
82% gav den testede kosmetik en meget god/god bedømmelse
74% vurderede den testede kosmetik højere end produkter af samme type som tidligere anvendt;
76% erklærede, at de gerne vil købe det testede produkt.

 

 

 

GOLDEN CERAMIDES Beauty Pearls
85% gav den testede kosmetik en meget god eller god bedømmelse;
67% vurderede den testede kosmetik højere end produkter af samme type som tidligere anvendt;
75% erklærede, at de gerne vil købe det testede produkt.

 

 

GOLDEN CERAMIDES Rich rebuilding cream mask
85% gav den testede kosmetik en meget god/god bedømmelse;
67% vurderede den testede kosmetik højere end produkter af samme type som tidligere anvendt;
75% erklærede, at de gerne vil købe det testede produkt.

 

 

GOLDEN CERAMIDES anti-wrinkle day cream
74% gav den testede kosmetik en meget god eller god bedømmelse;
50% bedømt den testede kosmetik højere end produkter af samme type som tidligere anvendt;
61% erklærede, at de gerne vil købe det testede produkt.

 

 

GOLDEN CERAMIDES anti-wrinkle night cream
85% gav den testede kosmetik en meget god eller god bedømmelse;
64% vurderede den testede kosmetik højere end produkter af samme type som tidligere anvendt;
80% erklærede, at de gerne vil købe det testede produkt.

Resultater

Hvilket resultat kan du forvente?

RESULTATERNE KAN TAGE OP TIL 4 UGER * FØR DE ER SYNLIGE.

Når du forsøger at komme i form, ved du, at det vil tage flere uger og endda måneder at se resultaterne. Med rynker på og opstramning af ansigtshuden sker det samme. RESULTATERNE kan tage op til 4 uger * før de er synlige.

Stjerneingrediensen i GOLDEN CERAMIDES er 24K guld som i dag er blevet meget populært indenfor kosmetisk hudpleje og ikke uden årsag. Guld har været anvendt i hudpleje i årtusinder af Japanere, Romere og ægyptere i såvel kosmetisk behandling som behandling af alle flere forskelligartede hudlidelser. De mange fordele fra guld boostes i GOLDEN CERMIDES serien gennem et intelligent fiberskade trackingsystem (INTGC3), som frigiver sekvenser af aktiver tilpasset netop din huds behov.

De fordele du kan forvente at opnå fra din behandling med GOLDEN CERAMIDES afhænger af din hud og alder, og der kan derfor ikke gives en endegyldig liste over resultater. Vi har herunder medtaget typiske resultater som du kan forvente at opnå.

golden ceramides ansigts behandling med 24k guld - 10 gange forøget effektivtet - opstrammer, udglatter og reducerer rynker

1. Rynker, fine linjer og pletter reduceres
Er du en af dem der kæmper med rynker og eventuelt farve forskelle i din ansigtshud vil du efter et stykke tid opleve en opstramning af din hud, og udjævning af farve forskelle. Dette sker gennem aktivering af din huds basale celler, som resulterer i en reducering af rynker, fine linjer, pletter og mærker på huden. Du vil samlet set opnå et yngre udseende ansigtshud.

2. Sundere hud
Føler du din hud er ”træt” vil du efter kort tid opleve at din hud bliver sundere og mere spændstig. Guld hjælper med at forbedre blodcirkulationen, opretholde hudens fugtighedsniveau og forøger samtidig metabolismen af dine hudceller så urenheder udskilles. Huden efterlades sund, frisk og strålende.

3. Forebyggelse af for tidlig aldring af ansigtshuden
Hvis du har meget tør ansigtshud vil du måske opleve at din hud aldres hurtigere end normalt. Anvendelse af 24K guld i din ansigtspleje vil reducerer tørheden i huden igennem en forøgelse af stofskiftet som bl.a. forhindrer en for tidlig aldring af ansigtshuden.

4. Lysere og mere strålende Teint
Vil du lige som alle andre gerne gøre det bedste for din hud så er guld guld. Du husker måske historien, om skønheds ritualerne bag Cleopatras guddommelige skønhed, hvor guld indgik som en central hovedingrediens. Cleopatra anvendte hver nat en guldmaske til at opret holde og forbedre hendes ansigtshud så den forblev evig ungdommelig, glødende og smuk.

5. Beskyttelse mod Solskader
Vi er alle meget bekymrede, hvis vores hud bliver forbrændt af solen. Du bliver solbrændt gennem produktion af melanin når huden udsættes for sollys. Guld reducerer produktionen af melanin i kroppen så din ansigtshud bliver mindre udsat.

6. Akne, hudallergier og inflammation reduceres
Lider du af akne, inflammation eller hudallergier vil du efter kort tid se en forbedret hudtilstand. Antioxidantegenskaber af guld, C-vitamin og aloe-ekstrakt beskytter nemlig huden mod radikale skader og miljøbelastning. Gulds antibakterielle og antiinflammations egenskaber hjælper samtidig med fornyelse af dine hudceller.

7. Opstramning og øget hud elasticitet
Er du over 30 år vil du måske se at din hud begynder at blive ”slap”. Dette sker når elasticiteten i huden nedbrydes. Guld reducere nedbrydning af elastin og genopretter vævets elasticitet. Denne aktivitet er guf for den aldrende hud som herved bliver opstrammet og generhverver sin ungdommelige fasthed og glød.

Sammenfattende er guld guld. De kosmetiske fordele der ligger i 24K guld har været kendt og anvendt årtusinder!

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvordan anvendes GOLDEN CERAMIDES?

Anvendelse af GOLDEN CERAMIDES dag- og natcreme følger dine normale plejerutiner. GOLDEN CERAMIDES Youth Elixir er en fugtgivende og regenererende eliksir, som booster kollagenproduktionen. Anvendes under din dag- og natcreme.

GOLDEN CERAMIDES Rich rebuilding cream mask er en genopbygningsmaske for hud, der har tabt den ungdommelige fasthed og glød. Masken er yderst effektiv som supplement til din daglige hudpleje. GOLDEN CERAMIDES–Beauty Pearls anvendes dagligt i en måned, hvorefter du vil opleve at din hud får genskabt

Virker GOLDEN CERAMIDES på alle?

Hvad er det der gør GOLDEN CERAMIDES så effektivt?

Hvad indeholder GOLDEN CERAMIDES?

Er det sikkert at anvende GOLDEN CERAMIDES?

Hvornår observeres de først virkninger og hvordan bibeholdes de?

Hvor lange tid holder GOLDEN CERAMIDES?

Hvor effektiv er GOLDEN CERAMIDES i forhold til tilsvarende produkter på markedet?

Er GOLDEN CERAMIDES testet på dyr?

Er der parabener og plastic partikler i Serummet?

Hvor lang tid tager levering?

Er det muligt at sende produktet til udlandet?