Analyse af tilstanden af dine hårrødder og hårsække med Mikro Kamera

Du kan få analyset din hovedbund på Hadsten og Glostrup Apotek, hvor tilstanden af dine hårrødder, hårsække og udtyndingsstadie analyseres og fastsættes.

Analysen foretages med et Mikro Kamera, som er et meget kraftig og avanceret håndholdt kamera, som er i stand til at forstørre billeder op til 200 gange.  Live billede projiceres på en skærm. Dette er langt mere præcis og videnskabelig end de forstørrelsesglas som bruges af de fleste Trikologer. Hårprøver kan også undersøges under et polariseret lys mikroskop for en mere detaljeret analyse af hårroden.

Ved en sådan test og analyse vil der blive foretaget specifikke målinger af din hår tæthed og undersøgelsen vil samtidig kunne hjælpe med at forudsige fremtidige hårtab.  Du vil du opnå en klassificering af hvilken fase dine hårsække befinder sig i samt en fastlæggelse af dit hårtabs stadie udfra Noorwood skalaen, for henholdsvis  mænd og kvinder

Du vil modtage en professionel evaluering af dit hårtabs stadie, dine hårsækkes placiering i ”hårets Vækstcyklus”  samt en vejledning og hjælp til behandling.