Krayna: Bæredygtig & Vegansk hudpleje – SET I VOGUE

Krayna i sig selv betyder et smukt grønt land hvor man kan finde indre ro og stilhed – et sted hvor man føler sig helt i ét med naturen og ærer alt det den har at tilbyde.

Troen på at naturen er kilden til velvære og skønhed –  indeni såvel som udenpå – er netop grund motivationen for familien bag Krayna der passioneret beskriver deres serie af ansigtscremer som:

Krayna er plantebaseret produkter – nøje komponeret til at møde de individuelle behov af alle hudtyper. Navnet for ansigtsserien “AY” betyder “Et udråb af glæde”. Den er et symbol på og manifestation af sommerlandet – fanget i en flaske. For os er den vores barndom og alle de fantastiske minder som man forbinder med den. Vi ønsker og glæder os til at invitere dig ind vores verden.

At skønhed og velvære skal findes i naturen, var redaktionen på Vogue Poland helt enig  – og gav derfor Krayna en pris for den unikke sammensætning af naturlige ingredienser og store fokus på bæredygtighed med den kendte mærke ECO-COSMETICS.
Derudover har Krayna vundet en Crystal Heart Award I kategorien #SimplicityRules – I det anerkendte Love Cosmetics Awards 2020, hvilket er en kategori som afspejler

Naturen & innovative formler går hånd i hånd

Da Krayna er udviklet med afsæt i naturen forudsætter det meget høje krav for kvalitet og valg af ingredienser – derfor er alle ingredienser i Kraynas produkter også af naturlig oprindelse, veganske og egnet til sensitiv hud.

Den store viden og kærlighed til naturen indebærer at ansigtscremerne indeholder innovative formler med nøje udvalgte ingredienser fra hele verden – så alle kan få glæde af effektive kvalitetscremer udelukkende baseret visdom om naturens skattekammer.

Kraynas tilgang til velvære og skønhed er dermed helt gennemskuelig og jordnær – kun ved at vælge naturen er du sikret ingen skadelige stoffer.

Selv emballagen hos Krayna er specielt udviklet efter zero waste principper, hvilket bl.a. indebærer at glasflaskerne er genanvendte og emballagen er lavet af genbrugspapir.

Virkning

Krayna: Skabt til at matche dine unikke behov!

Hvert enkelt produkt i Krayna har nøje udvalgte ingredienser som er 100% tilpasset til at matche dine unikke behov for skønhed og velvære.

Derfor afhænger virkningen af produkterne af hvilket behov du har – men fælles for alle er at de er udviklet til at være tolererede af selv de mest sarte og sensitive hudtyper.

Ens for alle produkter er dog at de  opbevaret i smukke bæredygtige glasflasker og kun indeholder ingredienser som er naturlige, veganske, parabenfrie, cruelty free og hvis muligt økologiske.

Alle ingredienser er lokalt produceret i Polen omkring hvor familien bag Krayna bor – for en minimalistisk og effekt formel.

Anvendelse

Inituitiv & jordnær hudpleje rutine 

Alle produkter skal nemlig bare påsmøres og duppes ind på rengjort og tør hud.

Med Krayna er anvendelsesmetoden lige så naturlig og minimalistisk som produkternes design og indhold

Alle produkter skal nemlig bare påsmøres og/eller duppes ind på rengjort og tør hud.

Intuitiv og jordnært – det behøver ikke at være indviklet at føle skønhed og velvære.

Priser & Certifikater

Prisvindende Bæredygtig Serie

Alle produkter er:

  • Veganske
  • Parabenfrie
  • Cruelty Free
  • Bæredygtige
  • Økologiske (hvis muligt)

ECO-COSMETICS vinder af Vogue Poland

Crystal Heart Award til Love Cosmetics Awards 2020 i kategorien #Simplicity Rules

”Eco-mark” tildelt af The Vegan Society

”V” mærket af Vegetarians

”International Voice For Animals” tildelt af The Cruelty-Free Cosmetics Association.  

Naturligvis er Krayna også registreret og er produceret i overensstemmelse med den Europæiske Kommision database for kosmetik.

Bæredygtighed

Hvordan følger Krayna Zero Waster principper?

Krayna er et helt igennem bæredygtigt brand – både miljømæssigt og socialt.

Det afspejles tydeligt i at alle produkter er produceret lokalt i Polen – for at styrke lokalsamfundet og minimere transport.

Derudover er alle produkter opbevarede i genanvendte glasflasker – og selve indpakningen er lavet af genbrugspapir.

Flaskerne er også designet således at sterile pumpedispensere sikrer at alle ingredienserne opbevares optimalt og du som forbruger oplever ingen spild af produktet.

For zero waste er både idéelt for dig og miljøet.